Wie ben ik?

Joost Sikkens, geboren in 1985 en opgegroeid in Bolsward. Inmiddels woon ik in Leeuwarden. Daar heb ik ook Communication and Multimedia Design gestudeerd, aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden, en ben daar afgestudeerd als Bachelor of Multimedia. Daarna ben ik begonnen met het maken van websites – en uiteindelijk ook met Joshua Media.

Wat doe ik?

Ik ben actief bezig met als webdeveloper, maar ben ook bezig met webdesign. Op dit gebied valt altijd wel wat nieuws te leren – ook nu, in tegenstelling tot jaren geleden, zoveel zo vanzelfsprekend lijkt, staat de tijd niet stil. Bij wat ik doe en maak, focus ik mij op het resultaat.

Waarmee werk ik?

Ik heb veel ervaring met:

HTML5
CSS
PHP
MySQL
JQuery
Bootstrap

Daarnaast maak ik gebruik van:

SEO
Google Analytics
CSV
XML
Adobe Photoshop